TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bera: U Boriku se mi pitamo

Bera: U Boriku se mi pitamo

Rukometaši Borca dočekaće sutra Iskru iz Bugojna u utakmici 18. Kola Premijer lige BiH. Meč je na rasporedu od 17,30 časova u sportskoj dvorani Borik.

Pomoćni trener Borca Nikola Bijelić, uprkos činjenici da dolazi ekipa iz donjeg dijela tabele, kaže da Borac ništa neće prepustiti slučaju i da je odrađena kvalitetna priprema.

-Ništa nismo prepustili slučaju, maksimalno smo se spremili za ovaj duel. Ne očekujemo nikakva iznenađenja. Ozbiljnije izgledaju u u dnosu na prvu polusezonu, pojačali su se sa našim bivšim igračem, pomogao im je, ali ukoliko Borac bude igrao svoju igru tu neće biti problema. Mi smo oslabljeni, Miljković i Lukić su povrijeđeni ali i bez njih ako budemo igrali našu igru siguran sam da će to će biti u našu korist.  Mi pokušavamo da igramo brz rukomet, da pokušamo dati što više lakih golova. U toj brzini dolazi do grešaka tako da svakako ima prostora za napredak – rekao je pomoćni trener Borca Nikola Bijelić.

Nikola Jeremić, rukometaš Borca optimista je pred ovaj duel ali upozorava na oprez.

-Dolazi nam ekipa koja nije naivna, posebno sa pojačanjima. Imaju dobar roster, ukoliko mi nametnemo svoj tempo i otvorimo utamicu na pravi način rezultat neće doći u pitanje – rekao je Jeremić.

Slično razmišlja i golman Lazar Bera.

-Iskra je nezgodan protivnik koji se bori za ostanak. Nemaju šta da izgube i tako će i igrati u Banjaluci.  Pojačali su se na pozicijama lijevog krila i lijevog beka. Mi smo dobro radili, dobro smo se spremali, uz maksimalan pristup i maksimalno angažovanje. U Boriku se mi pitamo i očekujemo pobedu – rekao je Bera.

Prema podacima iz Rukometnog kluba Borac sutra se navršava 70 godina RK Borac, a svečana akademija će se održati 28. marta.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.