TV K3

android aplikacija

instaliraj

Beograd: Tribina “Zašto Srpska neće u NATO?”

Beograd: Tribina “Zašto Srpska neće u NATO?”

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji saopštilo je da će u Beogradu danas biti održana tribina o temi “Zašto Srpska neće u NATO?”.

Cilj tribine, koju organizuju Predstavništvo Srpske u Beogradu i Informativni portal “Sve o Srpskoj”, je, kako se navodi, da pomogne razrješenju blokade u funkcionisanju zajedničkih organa BiH.

Na tribini u beogradskom Medija centru učestvovaće Slobodan Antonić, Aleksandar Vranješ, Nenad Kecmanović, Miroslav Lazanski, Aleksandar Pavić, Darko Tanasković i Predrag Ćeranić.

Uvodnu riječ održaće šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović, moderator tribine je Đuro Bilbija, urednik informativnog portala “Sve o Srpskoj”.

Organizatori podsjećaju da bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović već mjesecima blokira konstituisanje zajedničkih organa BiH nakon što je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, na osnovu rezolucije Narodne skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti, odbio ponudu iz Brisela da BiH učini odlučujući korak na putu u NATO.

Početak tribina zakazan je za 13.00 časova.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.