TV K3

android aplikacija

instaliraj

Barašin: DNS očekuje mnogo bolji izborni rezultat

Demokratski narodni savez /DNS/ očekuje da će na predstojećim opštim izborima postići mnogo bolji izborni rezultat od dosadašnjih i da će u Narodnoj skupštini Republike Srpske imati najmanje 10 poslanika, izjavio je danas šef Izbornog štaba banjalučkog Gradskog odbora DNS-a Ostoja Barašin.

Barašin: DNS očekuje mnogo bolji izborni rezultat

Barašin je na konferenciji za novinare rekao da ova stranaka na svakim izborima dobija sve veću podršku, što govori o stabilnom političkom djelovanju u kontinuitetu, koje je u funkciji građana i njihovih potreba.

On je naglasio da će postignuti izborni rezultat biti uslov koji će u okviru koalicije određivati raspodjelu vlasti, dodajući da se DNS u okviru aktuelne vladajuće koalicije nije ponašao kao poslušnik, već kao konstruktivan partner.

Član Predsjedništva DNS-a Mira Popović podsjetila je da je ova stranka uvijek bila protiv prenosa nadležnosti i slabljenja Republike Srpske i da se zalagala za očuvanje nacionalnog identiteta, ne osporavajući to pravo i drugim narodima.

Ona je naglasila da je zapošljavanje “pitanje svih pitanja” i da sve resurse Republike Srpske i način njihove raspodjele treba staviti u funkciju stvaranja uslova za zapošljavanje, dodajući da DNS smatra važnim i pitanje borbe protiv korupcije i kriminala.

Šef Kluba odbornika DNS-a u banjalučkoj Skupštini grada Boran Bosančić rekao je da DNS ne može biti u potpunosti zadovoljan odnosima u vladajućoj koaliciji na gradskom nivou, zbog raspodjele određenog broja funkcija koje pripadaju ovoj stranci, te izrazio nadu da će to pitanje uskoro biti riješeno.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.