TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: zloupotrebom prisvojio 24.460 KM

Banjalučka policija podnijela je izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv muškarca čiji su inicijali S.C. /68/ zbog sumnje da je tokom 2012. godine, obavljajući poslove sekretara Konjičkog kluba Banjaluka, zloupotrijebio službeni položaj i oštetio budžet Republike Srpske za 24.460 KM.

Banja Luka: zloupotrebom prisvojio 24.460 KM

Izvještaj protiv S.C. podnesen je danas Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da je falsifikovanjem ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava prisvojio 24.460 KM, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

S.C. je osumnjičen da je, obavljajući poslove sekretara Konjičkog kluba iz Banjaluke, tokom 2012. godine, prekoračio granice svojih ovlašćenja, te pokretnu vojnu imovinu “Livnicu”, koja mu je odlukom Vlade Srpske dodijeljena na trajno korišćenje, prodao firmi “Tešić” iz Gradiške.

Osumnjičeni je naplaćena sredstva od 24.460 KM zadržao za sebe, čime je za taj iznos oštetio budžet Republike Srpske, dok je prateću dokumentaciju o preuzimanju pokretne vojne imovine i dokumentaciju o realizaciji sredstava od prodaje prikrio ili uništio.

Srna nezvanično saznaje da je izvještaj podnesen protiv Slavka Crnića.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.