TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: Služenjem molebana u ponoć dočekana Pravoslavna Nova godina (VIDEO)

Banja Luka: Služenjem molebana u ponoć dočekana Pravoslavna Nova godina (VIDEO)

Uz program organizovan na platou između Kulturnog centra Banski dvor i hrama Hrista Spasitelja i moleban koji je u hramu služen u ponoć, veliki broj Banjalučana dočekao je Novu godinu po julijanskom kalendru.

Vjera u dobrotu i praštanje, ljubav i pozitivna energija kako prema sebi tako i prema drugima – samo su neke od poruka koje su Banjalučani uputili prilikom dočeka Pravoslavne Nove godine. I, ovim putem poželjeli su da 2020. bude bolja od svake prethodne godine.

U okviru dočeka pravoslavne Nove godine, Banjalučani su imali priliku uživati u zvukovima tradicionalne muzike sa naših prostora. Nastupili su Ansambl narodnih igara i pjesama “Veselin Masleša“, Gradski tamburaški orkestar i najpoznatija etno-grupa iz Srbije “Iskon”.

Pozitivna atmosfera pratila je doček Pravoslavne Nove godine u Banjaluci. Uz želje da svako jutro osvane u veselju, da nas prati dobro zdravlje, mir i blagostanje brojni posjetioci poželjeli su da naredni dani budu ispunjeni srećom i tako čestitali Novu godinu koja je dočekana po julijanskom kalendaru.

TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.