TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: Služenjem molebana u ponoć dočekana Pravoslavna Nova godina (VIDEO)

Banja Luka: Služenjem molebana u ponoć dočekana Pravoslavna Nova godina (VIDEO)

Uz program organizovan na platou između Kulturnog centra Banski dvor i hrama Hrista Spasitelja i moleban koji je u hramu služen u ponoć, veliki broj Banjalučana dočekao je Novu godinu po julijanskom kalendru.

Vjera u dobrotu i praštanje, ljubav i pozitivna energija kako prema sebi tako i prema drugima – samo su neke od poruka koje su Banjalučani uputili prilikom dočeka Pravoslavne Nove godine. I, ovim putem poželjeli su da 2020. bude bolja od svake prethodne godine.

U okviru dočeka pravoslavne Nove godine, Banjalučani su imali priliku uživati u zvukovima tradicionalne muzike sa naših prostora. Nastupili su Ansambl narodnih igara i pjesama “Veselin Masleša“, Gradski tamburaški orkestar i najpoznatija etno-grupa iz Srbije “Iskon”.

Pozitivna atmosfera pratila je doček Pravoslavne Nove godine u Banjaluci. Uz želje da svako jutro osvane u veselju, da nas prati dobro zdravlje, mir i blagostanje brojni posjetioci poželjeli su da naredni dani budu ispunjeni srećom i tako čestitali Novu godinu koja je dočekana po julijanskom kalendaru.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.