TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: Radojičića podrzalo devet partija (VIDEO)

Banja Luka: Radojičića podrzalo devet partija (VIDEO)

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Igor Radojičić potpisao je sinoć koalicioni sporazum sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

Sporazum je potpisan sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke. Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i lider SNSD-a, Milorad Dodik kao i predsjednici ostalih vladajućih partija.

Simbolično, na jedan od velikih srpski praznik, Banjaluka je sinoć dobila „Vidovdansku koaliciju“ koja je podrška ponovnoj kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke čime je i zvanično dogovorena međusobna saradnja na predstojećim lokalnim izborima. Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, Igor Radojičić, kaže da je koalicija, koja je potpisala sporazum o saradnji, objedinjena oko koncepta da Banjaluka bude regionalni centar.

Predstavnici devet politički stranaka iz Banjaluke, koje su potpisale koalicioni sporazum sa Gradskim odborom SNSD-a, ocijenili su da je aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić dobro obavljao posao u dosadašnjem mandatu i vjeruju da će ponovo pobijediti na predstojećim lokalnim izborima.
Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i lider SNSD-a, Milorad Dodik, koji je uvjeren da će na predstojećim lokalnim izborima pobijediti tzv. „Vidovdanska koalicija“.

Potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma između SNSD i stranaka koje su okupili baš na Vidovdan, praznik koji ima poseban značaj za svakog pravoslavnog Srbina i koji je ujedno i slava Vojske Republike Srpske predstavlja najnovije skrnavljenje našeg duha, vjere i tradiciju u režiji gradskog režima, saopštili su iz PDP-a odakle su se osvrnuli na brojne manjkavosti u gradu tokom Radojičićevog mandata. Kako zaključuju, za naš narod je pobjeda protiv brojnijeg protivnika uvijek bila slađa, pa će tako biti i 15. novembra kada Banjaluka ponovo postane slobodna.

(TV K3 – Foto: Srpskainfo)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.