TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Luka: Članovi grupe “Pravda za Davida” i večeras u porti hrama Hrista Spasitelja (VIDEO)

Banja Luka: Članovi grupe “Pravda za Davida” i večeras u porti hrama Hrista Spasitelja (VIDEO)

Brojni građani zajedno sa članovima Grupe Pravda za Davida i večeras su se okupili u porti hrama Hrista Spasitelja kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog nerješavanja ubistva Davida Dragičevića te upalili svijeće za njegovu dušu.

Nepunih deset mjeseci traži se pravda za ubistvo Davida Dragičevića ali pomaka nema. Brojni građani i članovi grupe Pravda za Davida neumorni su u okupljanjima u porti hrama Hrista Spasitelja gdje svojim dolascima daju podršku porodici Dragičević ali i pale svijeće za dušu pokojnog Davida. Kažu odustajanja nema dok se odgovorni ne privedu pred lice pravde.

Među okupljenima i večeras je bila Davidova strina Nikolina Učur koja je poručila da neće odustati od okupljanja.
Učur je i večeras ponovila da nemaju nikakvif informacija o Davoru, osim video klipa koji je nedavno objavljen i na kome se vidi da je živ i zdrav.

A danas se pojavila informacija da je Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, zatražio politički azil u Austriji što su iz Grupe Pravda za Davida demantovali. Iz ove grupe su rekli da je to laž te poručili da i dalje ostaju uz Davora, bez obzira na sve.

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je 31. decembra prošle godine potragu za šest osoba zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe Pravda za Davida. Među njima je i Davor Dragičević koji se od tada samo jednom oglasio na društvenim mrežema i poručio da je dobro, ali nije objavio gdje se nalazi.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.