TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu

Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu

Bajaga i Instruktori nastupiće 25. maja na trećem “Sea Star” festivala u istarskoj laguni Stela Maris.

Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj bini Exita, u Umag stiže sa hitovima koji su obilježili 35 godina dugu karijeru i uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona.

Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dijele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru.

Program festivala “Sea Star” predvode hip-hop grupa Wu-Tang Clan, vodeći tehno izvođači današnjice Sven Vat i Nina Kravic, nadolazeća zvijezda Ilario Alikante, britanska trap-džez umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska pank rok grupa Hladno pivo, popularni Mahmut Orhan, a tu su i Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, Ð Jock i mnogi drugi.

Svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i istarski pop rok bend “Nola”, koji ove godine obilježava 25 godina rada.

Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svetskog glasa Marko Nastić i Ð Lady Lee, dok će zagrevanje za “Wu-Tang Clan” pripremiti Phat Phillie iz “Blackout”-a.

S objavljenim kompletnim postavama bina “Exotic Laguna” i “Silent Octopus”, poznat je veći dio muzičkog programa “Sea Star” festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni sa 35 posto popusta i iznose 2.700 dinara.

“Sea Star” festival biće održan 24. i 25. maja u laguni Stela Maris u Umagu.

(Tanjug)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.