Atina Ferari pokušala da se objesi na groblju?

May 20, 2015, 1:38 pm

Go-go plesačica je sa samo 17 godina htjela na sebe da digne ruku, ali je u posljednjem momentu odustala. Ovu priču znaju svi iz malog mjesta nadomak Sremske Mitrovice u kojem živi Atina, a otkako je ušla u rijaliti, ta tema je ponovo postala aktuelna, piše Telegraf.

“Tu u centru živi Atinina baba koja se preudala zbog njemačke penzije. Atina je prije pet godina išla na groblje da se ubije, a baba se njome diči. Ne znamo zašto je to htjela da uradi, ali njeno ponašanje sve govori”, rekla je jedna gospođa, odbijajući da se predstavi i fotografiše, jer kako kaže, neće da navuče bijedu na vrat.
O njoj se svašta priča, pogotovo od kako je ušla u te “Parove”. Sve je izašlo na vidjelo, ko je i šta je. Ne želimo da se predstavljamo jer ko zna koga ona poznaje i šta sve može da nam uradi. Mutna su to posla.

Baba Dragica i deda Milorad Ćavić tvrde da su mještani ljubomorni na njihovu unuku i da je zato kleveću.

“Ne slušajte mještane, mrze nas izbjeglice. Lažu da je Atina išla da se veša. Svašta se priča. Ne znam šta je to sa tim djetetom, zašto se pokvarila”, ogorčeno priča deda, dok se baba nadovezuje:

“Ona se nikad nije skinula gola. Ono što ona radi nije ništa što ne radi današnja omladina”.

 

Telegraf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.