ASUS najavljuje B85M-Gamer matičnu ploču

January 31, 2015, 8:55 am

B85-Gamer podržava Intel Core procesore četvrte generacije kao i najnovije Intel Core procesore pete generacije. Ova ploča je upotpunjena setom ekskluzivnih tehnologija, koje daju najbolje gejmersko iskustvo u malom pakovanju.

B85M-Gamer je opremljena najnovijom Intel Gigabit Ethernet mrežom za online igranje bez zastoja, ASUS SupremeFX tehnologijom za besprekoran gejmerski zvuk i ekskluzivnim Gamer’s Guardian komponentama za neverovatnu izdržljivost i pouzdanost.

Uz ovu novu, moćnu, mATX matičnu ploču dolazi i AI Suite 3 set alata za tvikovanje, koji pomera granice igranja dalje nego ikada do sada.

Integrisane najbrže gejmerske mrežne tehnologije

B85M-Gamer poseduje Intel Gigabit Ethernet za glatko iskustvo online igranja. Ova napredna mrežna tehnologija komunicira direktno sa Intel procesorom i pruža neverovatno visok protok, smanjujući ukupne

zahteve za procesiranje i poboljšavajući efikasnost, ostavljajući tako više snage za igre i akciju na ekranu.

ASUS inženjeri su uz pomoć nezavisnih alata za procenu mreže, utvrdili da je Intel Gigabit Ethernet tehnologija i do dva puta (2x) brža od konkurentskih LAN tehnologija u radu sa User Datagram Protocol (UDP) paketima podataka, koji su ključni za igranje bez zastoja, dajući tako korisnicima B85M-Gamer matične ploče odlučujuću prednost u online igranju.

B85M-Gamer poseduje i ASUS LANGuard tehnologiju. Ova tehnologija koristi napredne signal-coupling tehnologije i premium surface-mounted kondenzatorre za poboljšanje protoka i uključuje kako zaštitu od strujnih udara tako i zaštitu od statičkog elektriciteta.

Gejmerski audio u malom pakovanju

B85M-Gamer poseduje integrisanu ekskluzivnu ASUS SupremeFX tehnologiju, omogućavajući gejmerima da uživaju u zvuku visokog kvaliteta sa neverovatno niskim šumom (SNR) od 115dB.

Napredni, SupremeFX audio čipset je izolovan od elektromagnetnih smetnji (EMI), održavajući integritet audio signala. Ekskluzivni ‘red-line-shielding’ razdvaja audio komponente od ostatka B85M-Gamer matične ploče. Ova jedinstvena kombinacija, efektivno eliminiše analogne smetnje kako bi omogućila besprekoran zvuk. Premium ELNA audio kondenzatori donose topao, prirodan zvuk upotpunjujući jedinsveni audio doživljaj sa mATX ploče.

SupremeFX poseduje i ugrađeno pojačalo za slušalice impedanse do 300ohm, što B85M-Gamer omogućava zvuk u rangu specijalizovanih zvučnih karti.

Ultimativna zaštita pomoću Gamer’s Guardian komponenti

Gamer’s Guardian poseduje automatske osigurače, koji štite portove i DRAM od prenapona i kratkog spoja, ako i ESD Guards na USB portovima, audio i Ethernet konektorima kako bi B85M-Gamer bila bezbedna od elektrostatičkog pražnjenja (ESD). Rezultat ovoga je duže trajanje komponenti.

B85M-Gamer takođe poseduje Digi+, ASUS ekskluzivni modul napajanja (VRM), koji daje ultra glatko i stabilno napajanje procesora, poboljšavajući performanse, povećavajući efikasnost i obezbeđujući stabilnost.

Otpornost ploče je dalje unapređena zadjim I/O panelom od nerđajućeg čelika koji je i do tri puta (3X) trajniji od tradicionalnih panela.

Nova ASUS mATX gejmerska ploča poseduje i Ai Suite 3, ASUS ekskluzivni kontrol panel, koji gejmerima omogućava da fino podese skoro svaki aspekt B85-Gamer matične ploče, kako bi postigli potpuni sklad

performansi, stabilnosti i efikasnosti, sve putem lakog i intuitivnog interfejsa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *