TV K3

android aplikacija

instaliraj

Apsolutno svaka perverzija koju možete da zamislite je u kući od 88 miliona dolara (VIDEO)

Apsolutno svaka perverzija koju možete da zamislite je u kući od 88 miliona dolara (VIDEO)

Mnoge kuće čije cijene nadmašuju 10 miliona dolara pucaju od luksuza, ali djeluju hladno. Vila od 88 miliona koja se ovih dana prodaje na Bel Eru je potpuno druga priča.

Cijela je od drveta i nevjerovatno je koliko različitih dijelova i detalja su arhitekte i dizajneri osmislili i realizovali.

Vila Sarbon ima više od 2.000 kvadrata, osam spavaćih soba, bioskop, umjetnički studio, SPA sa saunom, sobu za zabavu, džakuzi sa bioskopskim platnom, liftove za automobile, vinski podrum, biblioteku. Eksterijer oko kuće je priča za sebe jer je podijeljen u nekoliko cjelina. Mnogi kažu da je ovo trenutno u Los Anđelesu najljepša kuća.

Komentari ljudi ispod videa kuće na Youtube-u su takođe fenomenalni – “kada bi se uselio ovde, vlasnik te ne bi ni primijetio”, “ne sviđaju mi se držači za toalet papir ali sve drugo je ok”, “izgleda toliko dobro da sam pala u depresiju”,”za ovu kuću ti treba mapa da se ne bi izgubio i GPS kada se izgubiš”, “nikada u životu nisam vjerovao da ću dobiti erekciju gledajući video kuće na prodaju”,…

Komentarišite

Your email address will not be published.