Apartman koji izgleda kao ljubavna fantazija, a noć košta kao cijela plata (FOTO)

July 31, 2020, 6:05 am

Usljed globalne pandemije korona virusa, turisti iz Srbije imaju sve manje opcija za ljetovanje bez testiranja i karantina, te se uglavnom odlučuju da odmor provedu u Srbiji, bilo da se radi o apartmanskom, hotelskom ili privatnom smještaju. Na oglasima su najtraženiji smještaji sa bazenom, a upravo jedan takav je postao pravi hit na društvenim mrežama na prvom mjestu zbog svog enterijera.

Zidovi u “ledenicama”, bazen okovan ledom, luksuzni saloni sa namještajem u zlatnoj boji, ogledala na sve strane, ogromni kreveti i parno kupatilo, samo su jedan dio ponude apartmana koji nosi grandiozan naziv koji između ostalog sadrži riječ “koloseum”, a koji je na popularnom sajtu za izdavanje smještaja oglasio momak po imenu Nebojša, piše Blic.

Foto: Bali colosseum royal apartmant, Airbnb.com/screenshot

Ova, gotovo nevjerovatna idejna rješenja za unutrašnji dio stana koji je adaptiran u luksuzno ljubavno gnezdno, nije promaklo korisnicima Tvitera, koji su prvo primjetili ledene i zlatne detalje, pa i cijenu za jedno noćenje.

Naime, ako želite da provedete jednu noć ovdje, prema podacima na sajtu, spremite se da izdvojite čak 588 dolara za leškarenje između zlata i leda.

Kako se navodi, apartman se nalazi negdje na području Beograda, posjeduje bazen, dvije spavaće sobe sa ogromnim krevetima, đakuzi, saunu i mini bar, a prema zahtjevu klijenata, može i da se dekoriše.

Ono što evidentno fali, te što je i navedeno u oglasu, jeste kuhinja, ali je zato tu, teretana, koja se po svemu sudeći nalazi u sklopu same zgrade.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *