Ana Nikolić u krilu oženjenog Dejana, a sada se oglasila njegova žena

October 9, 2021, 6:58 am

Pjevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije.

Riječ je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje djece, a komšinica mu je pjevačica Ana Sević. Oglasila se i njegova supruga Valentina Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku:

– Dejan Nikolić čovjek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvijek. Ni sa mnom, ni sa djecom već dva mjeseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Njemačkoj – rekla je ona za pomenuti medij i otkriva da Dejan izbjegava odlazak na sud. On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva mjeseca nije vidio djecu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje djece. Iz vanbračne zajednice sa ženom prije mene ima još jedno dijete – navodi Spajićeva koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu djecu:

(Srpskainfo – Foto: Instagram)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *