TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ana Nikoić se plaši Ćazima!

Pjevačica Ana Nikolić, koju su svojevremeno povezivali sa albanskim biznismenom Ćazimom Osamanijem, sada strahuje od svakog ponovnog susreta sa njim. On se nedavno pojavio na njenom nastupu, prvi put nakon što ju je prošlog ljeta njegova tadašnja djevojka Manda Popović napala.

Ana Nikoić se plaši Ćazima!

– Kada je vidjela da Ćazim sjedi u separeu, potpuno se izgubila, grlo joj se steglo i nije bila u stanju da izađe na binu. Pošto je bila jedini pjevač koji nastupa to veče, nije imala izbora, ali je strahovala šta bi on mogao da uradi i da li će odnekud da se stvori njegova, sada već bivša djevojka. Kao pravi profesionalac, Ana je zabavljala publiku i trudila se da ne gleda ka njegovom separeu, ali se sve vrijeme molila da ne izbije neki skandal. Nije đuskala kao obično i vidjelo se da je u grču – pišu srpski mediji.

– Zbog toga sada traži od brata Marka da je prati na svakom nastupu, bez izuzetka, jer se mnogo sigurnije osjeća kada je on uz nju, bez obzira na to što uvijek ima obezbjeđenje. Ana je preplašena i ne želi probleme, naročito na nastupu. Marko se trudi da uvijek bude s njom, a od sada će kada on ne bude bio u prilici da je prati biti angažovano dodatno obezbjeđenje.

 

Atv

Komentarišite

Your email address will not be published.