TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ana Bekuta na specijalnom režimu, otkrila sve detalje estetskih korekcija

Ana Bekuta na specijalnom režimu, otkrila sve detalje estetskih korekcija

Pjevačica Ana Bekuta, koja će u septembru napuniti 60 godina, izgleda bar deceniju mlađe, zahvaljujući raznim neinvazivnim metodama podmlađivanja kojima se ona, u posljednje vrijeme, sve češće podvrgava.

Pjevačica je istakla da još uvijek nije radila nijednu plastičnu niti rekonstruktivnu operaciju, ali ne bježi ni od toga kada za to dođe vrijeme

– Još uvijek ne razmišljam da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečeg što ne boli, a pomaže – kaže iskreno pjevačica i ističe da je odnedavno postala prometerka jednog kozmetičkog salona koji u svojoj ponudi ima najsavremenije proizvode, tehnike i aparate za njegu kože.

– Idem kod njih dva-tri puta nedjeljno i tako održavam teksturu kože. Uglavnom želim da isprobam na sebi sve ono što je najbolje. Trenutno zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima. Pojavi se crvenilo, ali brzo prođe. Efekat je vidljiv odmah i zaista sam prezadovoljna rezultatima – kaže Ana za Alo i objašnjava da joj se na taj način ujedno pospješuje i proizvodnja prirodnog kolagena, te da joj je koža sjajna i zategnuta kao kod mlade žene.

Takođe, pjevačica je, kako kaže, svoj život promijenila iz korijena, pa je tako i navike promijenila. Sada pazi šta jede, ne pije alkohol, ima više energije i izgubila je na kilaži.

– Džaba vam sva spoljašnja njega i rad na spoljašnosti ako se hranite nezdravo i nedovoljno spavate… Ja sam na specijalnom režimu ishrane, popijem dnevno litar i po vode i isto toliko čaja, hranim se zdravo i treniram. Rezultati se naravno vide – završava Ana Bekuta.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.