TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ana analizirala greške

Našu najbolju teniserku par nesmotrenih grešaka koštao je poraza u duelu sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams na prvom meču završnog turnira u Singapuru. Ana Ivanović je, uprkos dobroj igri, izgubila sa 2:0 (6:4,6:4) i sama je posle meča konstatovaka da je porađena zbog par „jeftinih grešaka“.

Ana analizirala greške

Na konferenciji za novinare po završetku meča Ana Ivanović je podrobno analizirala dva ključna detalja u meču.

Par grešaka doneo poraz… Ana Ivanović

“Svakako da sam razočarana ishodom oba seta, jer su ih odlučile moje jeftine greške. Tu posebno mislim na situaciju pri rezultatu 4:4 u prvom, kada sam imala dobijen poen, ali sam poslala volej u aut”, rekla je Ana.

” Taj promašaj je uticao na moje samopouzdanje, pa sam malo pala posle tog gema. Zatim sam žurila u narednom gemu, nisam bila strpljiva, što takođe ne sme da mi se događa. Imam osećaj da sam stvorila veliki broj prilika, ali nisam imala ritam. Trudila sam se da izvučem što više mogu iz svog prvog servisa u drugom setu, što mi je i polazilo za rukom, ali ni to nekada nije dovoljno protiv Serene”, dodala je Ana Ivanović.

Naredni meč Ana Ivanović igra u sredu sa Simonom Halep protiv koje naša teniserka vodi sa 2:1 u međusobnim duelima. Rumunka je dobila poslednji susret u Madridu, ali je potom prošlog meseca u Pekingu Ani predala meč. Naša teniserka slavila je prošle sezone na turniru u Dohi.

Komentarišite

Your email address will not be published.