TV K3

android aplikacija

instaliraj

Aleksandra Radović predstavlja novi singl “Ne volim te” (VIDEO)

Aleksandra Radović predstavlja novi singl “Ne volim te” (VIDEO)

Regionalna pop diva Aleksandra Radović predstavlja svoj novi ljetni singl “Ne volim te”. Nakon posljednjeg velikog hita “Ljubavi moja”, vjerna Aleksandrina publika na novi je singl čekala više od godinu dana.

“Ne volim te” prati i originalni video spot u čijem su nastanku učestvovali Aleksandrini fanovi svih generacija i iz cijele regije!

Iza nove, radiofonične i totalno zarazne brze pjesme “Ne volim te” stoji  provjereni autorski tim kojeg čine Darko Dimitrov kao autor muzike i aranžmana, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno s Milanom Radulovićem-Laćom.

“Ovo je zaista jedna prava i iskrena ženska pesma. Uz snažnu poruku koju ćete lako prepoznati u stihovima, pesmu nosi i zarazan groove koji vas ‘vozi’ već na prvo slušanje. Iako ze zove ‘Ne volim te’, ona nosi svojevrsnu radost i svojom porukom potiče nas da se odvažimo potruditi i izboriti za pravu ljubav”, tumači Aleksandra koja ovim singlom ujedno najavljuje i svoj peti po redu, dugoočekivani album koji će svjetlo dana ugledati krajem 2019. godine.

Na pitanja znatiželjnika koje je odmah zanimalo je li novi muzički uradak Aleksandre Radović nekome posvećen, Aleksandra odgovara: “Nije toliko važno da li je posvećena nekoj konkretnoj osobi. Suština moje nove pjesme najbolje se ocrtava u stihu ‘Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam’! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni izaći svoje zone komfora i boriti se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vrijeme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju!” naglašava Aleksandra, a ne skriva ni s kolikim je užitkom radila na novom singlu.

“Moja saradnja s Darkom Dimitrovim i ovim autorskim timom traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma, ali svaki novi singl kojeg zajedno stvaramo za mene je svež i iznova uzbudljiv izazov. Ovaj singl je najbolja potvrda  naše kreativne sinergije! Pesma je nastala praktički za jedan vikend, s takvom lakoćom i dobrom vibrom, taman da vam ulepša letnje mesece”, ističe  Aleksandra Radović, a njen singl “Ne volim te” upravo puni radijski eter u regiji, uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Singl prati i novi video spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu, a čija je 24-satna premijera započela danas, 8. jula, tačno u podne na službenom Youtube kanalu Aleksandre Radović.

Komentarišite

Your email address will not be published.