TV K3

android aplikacija

instaliraj

Aksl Rouz: Očuh me je zlostavljao

Aksl Rouz: Očuh me je zlostavljao

Kontroverzni roker Aksel Rouz (56), frontmen benda „Guns N’ Roses”, poznat je po neobuzdanom ponašanju, tučama, tužbama, ali i odličnom vokalu. Njegov apetit za destrukcijom i opasnim ponašanjem ima korene u divljoj i problematičnoj mladosti i detinjstvu.

Kako kaže Aksel, živi kako i peva, a iza sebe ostavlja niz uništenih hotelskih soba, napuštenih žena i divljih koncerata. Bio je i problematičan kao tinejdžer, pričaju oni koji su ga tada poznavali, a bio je i jako inteligentan, ali u isto vreme i očajan učenik. Padao je razrede i ponavljao ispite. Kada bi se malo potrudio, uvek bi bio u top-tri posto učenika po rezultatima.

– Morao sam da čitam knjige, pevam pesme i crtam stvari koje me uopšte ne zanimaju. Kada sam na kraju skroz napustio školu, napokon sam imao priliku da se bavim temama koje mene zanimaju, to je bila kao neka Ajfelova škola – rekao je.

Muzikom je morao da se bavi tajno jer njegov očuh to nije smeo da sazna jer mu je vera branila da kod kuće sluša glasnu muziku.

– Prijatelji bi me nazvali i puštali mi hitove preko telefona, a ja bih se pravio da razgovaramo – otkrio je način kako je uprkos zabranama pratio rok scenu. On i njegovi prijatelji su, kaže pevač, neprestano bili u nevolji. Redovno su se sastajali i s policijom.

– Mesece sam proveo u zatvoru zbog različitih s…nja, onda sam shvatio da ću, ako se ne priberem, život provesti iza rešetaka.

Do svoje 17. godine verovao je da mu je očuh biološki otac, a istinu je shvatio kada je kod kuće pronašao dokumente u kojima piše drugačije. Onda je promenio ime iz Vilijam Brus Bejli u Rouz DŽunior. Međutim, i biološki otac i očuh, kako je rekao, bili su čudovišta. NJegova majka je imala samo 16 godina kada je ostala trudna, a nakon razvoda, Aksela koji je tada imao dve godine, oteo je otac. Kada je odrastao, Rouz se podvrgnuo kontroverznoj regresijskoj terapiji kroz koju se osoba može prisetiti prošlih života ali i ranog detinjstva.

– Sećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako strašan odnos sa ženama i seks povezujem s moći – priznao je. Dodaje i da njegov odnos s majkom nije bio ništa zdraviji. Bio je, kaže, oduvek svestan da je bio neželjeno dete, a kada je u njihov život ušao očuh, mama je baš uvek stavljala njega ispred sina.

– Gledala je kako me otac mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj očuh je najopasnije stvorenje na svetu – rekao je o svom očuhu koji je ujedno i otac njegove polusestre Ejmi koja je godinama vodila fan klub benda i putovala s njima.

– Nije nam dao da gledamo scene ljubljenja ili seksa, bilo smo toliko indoktrinirani da smo upozoravali jedno drugo ako ne bismo na vreme okrenuli glavu od televizora. Ejmi i mene tukao je čim bi se ukazala prilika – rekao je Aksl koji od svih žena, verovatno jedino sa sestrom ima normalan odnos.

Komentarišite

Your email address will not be published.