TV K3

android aplikacija

instaliraj

50 nijasni: Za scene bičevanja Dakota tražila dublerku

S obzirom da nije ljubitelj sadomazohističkih igrica, glumica Dakota Džonson, koja tumači glavnu žensku ulogu u hit erotskom filmu "50 nijasni - siva", tražila je da je u jednoj od seksi scena zamijeni dublerka.

50 nijasni: Za scene bičevanja Dakota tražila dublerku

“Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kajišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po dupetu”, izjavila je mlada glumica gostujući u američkoj TV emisiji “Entertainment Tonight”.

Ni njen partner u filmu, Džejmi Dornan, nema  sadomazohističkih sklonosti.

“Prije filma, nisam ništa znao o sadomazohizmu. Morao sam dosta toga da naučim budući da igram ‘eksperta'”, naveo je on u intervjuu za BBC.

O junaku filma, Kristijanu Greju, 32-godišnji glumac nema neko naročito mišljenje – “bizaran je i pomalo imbecilan”.

“Svakako nije običan čovjek. Veoma je komplikovan i stalno u skukobu sa samim sobom. Volim tu vrstu uloga, zanimljive su mi”, objasnio je Dornan.

Film “50 nijansi – siva” postiže veliki uspjeh na bioskopskim blagajnama širom svijeta, a u Srbiji ga je zaključno sa nedeljom video 62.361 gledalac, što je više od otvaranja filma “Montevideo, vidimo se!” koji je bio rekorder na našoj teritoriji, kao i više od velikih internacionalnih hitova poput serijala Hobit koji je do sada držao rekord među stranim filmovima.

 

Agencije

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.