Đoković: Ibra mi je omiljen fudbaler, mnogo mi znači što njegova deca igraju tenis VIDEO

May 29, 2015, 8:01 am

“Poznajem ga još od kada je igrao u Milanu i od tada smo u kontaktu. Rekao mi je i da njegova deca sada igraju tenis, što mi mnogo znači. Drago mi je i znači mi što je došao. On je sportska veličina i jedan od najboljih fudbalera današnjice, a i moj omiljeni fudbaler. Vrlo je interesantan i zabavan momak, poreklom je iz “eks Ju”, pričamo isti jezik i drago mi je da je našao vremena da dođe sa suprugom. Još je nosio moj kačket, što mi mnogo znači. Znam da sada u subotu igra finale Kupa (protiv Oksera). Ako mi raspored dozvoli, ići ću da ga gledam”, naglasio je Nole.

Đoković je bez problema izašao na kraj sa Žilom Milerom (6:1, 6:4, 6:4), više ga je mučilo loše stanje terena i lakša povreda kuka, a u trećem kolu ga čeka talentovani, 19-godišnji Australijanac Tanasij Kokinakis.

“To je jedan od igrača nove generacije koji je u naletu i koji sve više pokazuje da zaslužuje da bude tu gde jeste, da se bori na grend slemovima. Talentovan je, ima potencijal i mogućnost da iznenadi. Ove godine je malo sazreo, i dalje pričamo o tinejdžeru, ali pokazuje znake zrelosti koje ne viđamo često u tom uzrastu. Izaći ću na teren sa poštovanjem i pripremaću se za to da pobedim”, poručio je Đoković.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *