"Pokret pravde": Politikom do istine o ubistvu Davida Dragičevića (VIDEO)

February 22, 2020, 4:43 pm

Članovi i građani okupljeni oko Grupe „Pravda za Davida“ ubuduće će djelovati kroz političu organizaciji „Pokret Pravde“ koji je nedavno registrovan. Iz Pokreta kažu da su u politiku ušli iz nužde jer je to ostao jedini način da se bore sa režimom kako bi došli do konačne pravde za ubijenog Davida Dragičevića. Pripremaju se i za predstojeće lokalne izbore, a srađivaće, kažu, sa svima osim sa režimom.

Politikom do istine o ubistvu Davida Dragičevića, u najkaćem su opisali svoje buduće djelovanje iz političke organizacije „Pokret pravde“ koji je danas i zvanično predstavljen, simbolično na ušću Crkvene u Vrbas, u Banjaluci, na mjestu gdje je pronađen ubijeni mladić David Dragičević. Ozren Perduv, koji je na čelu Pokreta, kaže da će oni biti drugačiji od svega što je trenutno na političkom nebu Srpske i BiH.

Perduv je rekao i da se pripremaju za lokalne izbore na jesen i u toku je foprmiranje kandidatskih lista, prvenstveno za skupštinu grada, te da će za početak politički nastupati samo u Banjaluci.

Iz „Pokreta pravde“ poručuju da će sarađivati sa svima onima koji su spremni na beskompromisnu borbu sa režimom u RS a to znači da nema nikakve saradnje sa vladajućom strukturom ni na jednom nivou u BiH.

(TV K3) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *