Teslić: Miličević napustio sjednicu lokalnog parlamenta (VIDEO)

July 10, 2019, 4:11 pm

Načelnik Teslića Milan Miličević danas je napustio 25. redovnu sjednicu Skupštine opštine poručivši da radu parlamenta, a niti bilo kojem drugom mjestu gdje se nalazi prvi čovjek teslićkog SNSD-a Dragan Bogdanić neće prisustvovati.

Miličević je podsjetio da je na jednoj od prethodnih sjednica lokalnog parlamenta iz odborničkog reda SNSD-a optužen da je učestvovao u organizovanju, plaćanju i podmićivanju nekih ljudi s namjerom da se, pored ostalih, premlati i sin Dragana Bogdanića kako bi isti završio u invalidskim kolicima, što je, kako kaže, monstruozna izmišljotina. Sada kada su se u javnosti pojavila određena svjedočenja uvjerava da mu je jasno da je tada trebalo pripremiti javnost da on stoji iza toga. Nakon javnog svjedočenja Ilije Pavlovića na društvenim mrežama, koji je nedavno ošamario Bogdanića i koji izjavio da je taj isti Bogdanić od njega tražio da pretuče Miličevićevog mlađeg sina, prvi  čovjek teslićke opštine je poručio da radu lokalnog parlamenta niti bilo kojem drugom mjestu gdje se nalazi Dragan Bogdanić neće prisustvovati sve dok nadležni organi ovo pitanje ne dovedu na čistac.

S druge strane, Bogdanić koji inače predvodi teslićki SNSD i koji je poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH iznenađen je postupkom Miličevića i odbacuje optužbe na svoj račun, a o svjedočenju Pavlovića nije htio komentarisati.

Za Dragutina Škrebića koji dolazi iz Socijalističe partije, koji je na samom početku 25. sjednice sa Draganom Bogdanićem imao žestok verbalni obračun, smatra da je novonastala situacija poslije neuspjelog opoziva načelnika Miličevića još više produbila političku krizu u lokalnoj zajednici.

Šef odborničkog kluba SDS-a Milan Kasapović smatra da Miličević svojim gestom neće ugroziti rad Skupštine, jer ga u odsustvu mijenjaju njegov zamjenik i saradnici, odnosno načelnici odjeljenja, dok u SNSD-u tvrde suprotno.

Na današnjoj sjednici skupštinska većina nije prihvatila prijedlog odluke o kreditnom zaduženju opštine, kao i plan kapitalnih investicija, što će zasigurno dovesti u pitanje nastavak izgradnje vodovoda prema čečavskom kraju, sanaciju gradskog mosta, kao i izgradnju sekundarne kanalizacione mreže u prigradskim naseljima.

(TV K3 – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *