Banja Luka: Održana digital marketing konferencija “Konverzija“ (VIDEO)

April 13, 2019, 5:50 pm

Treća Regionalna digital marketing konferencija pod nazivom “Konverzija” okupila je danas u Banja Luci najveće stručnjake iz ove oblasti, koji su prisutnima predstavili prednosti ovakvog načina oglašavanja i reklamiranja.

Kako je istaknuto, u svijetu je digitalni marketing vodeći u reklamiranju I promovisanju brojnih kompanija, a što je najbitnije, nije skup.

Najnovije tehonmlogije I pristup u digitalnom marketingu predstavljen je danas I u Banja Luci. Kako je istaknuto, I na ovim prostorima je sve prisutniji, a prednosti su te što za malo novca, diogital marketing daje ogromne efekte

U Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske  navode das u zainteresovani za ovakve platforme jer pružaju mogućnosti za predstavljanje privrednih, turističkih I drugih potencijala Srpske, koje , kako i sami priznaju, ne promovišemo dovoljno.

Dvodnevna 3. Regionalna digital-marketing konferencija “Konverzija” okuplja 400 učesnika i 26 stručnjaka iz ove oblasti.

https://www.youtube.com/watch?v=8hUpgNJN-1U

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *