TV K3

android aplikacija

instaliraj

24. rođendan Televizije K3 (VIDEO)

24. rođendan Televizije K3  (VIDEO)

Eksperimentalni program, TV “K3” počela je emitovati davne 1994. godine, a prvu zvaničnu dozvolu za rad dobila je 15. aprila 1995. godine i od tada neprekidno emituje program.

TV K3 emituje 24 sata programa dnevno, i realizuje 10 emisija vlastite produkcije, koje se kreiraju prema željama i interesima gledalaca. Za to se brine  40 stalno zaposlenih radnika, kao i brojni vanjski saradnici.

TV emisije koje su se izborile za svoje gledaoce su informativna emisija Novosti, Stav, Potez, TV ordinacija, Zemlja izvor života, Iz pravog ugla, Hronika Doboja, Panorama regije, Zapis i Put nas dove. Ipak, ambiciozni mendžment ne namjerava stati i u planu su novi projekti.

Tokom proteklih godina, televizija je uspostavila uspješnu saradnju sa predstavnicima svih nivoa vlasti, vodećih privrednih kolektiva, istaknutim sportskim i kulturnim radnicima što potvrđuje veliki broj gostiju u emisijama vlastite proizvodnje. TV „K3“ je od 2015. godine u novim prostorijama, u samom centru grada Prnjavora.Novi prostor, novi studio, omogućili su rad na novim produkcijskim projektima, koje su dale i dodatnu dozu ozbiljnosti.

Menadžment ove kuće ističe da su Prnjavoru donijeli ono što mnogi nemaju, a to je svoj medijski servis. Međutim, čini im se da to ljudi baš tako i ne shvataju, jer je u svim drugim opštinama i gradovima TV “K3”prnjavorska televizija. Ipak, uprkos svim poteškoćama TV K3 uspjela je opstati na medijskom nebu RS i BiH.

TV “K3” ima i svoj portal www.tvk3.info, a ažurani su i na socijalnim mrežama, te redovno na youtubu objavljuju sve vlastite emisije i video priloge. Od novembra 2017. godine TV “K3” priključena je na Multipleks A i postala je prva komercijalna televizija koja je počela digitalno emitovanje.

TV “K3” i nakon svih ovih godina ima isti cilj, a to je da pozitivno utiče na svakog pojedinca i kreira programa za svakoga.

Hvala vam što ste svih ovih godina uz vašu TV K3.

Komentarišite

Your email address will not be published.