Dodik: Početkom oktobra dolazimo u Prnjavor da otvorimo auto-put

September 15, 2018, 10:09 pm

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je na večerašnjem predizbornom skupu u Prnjavoru da će početkom oktobra ponovo doći u ovu opštinu kada će biti otvoren auto-put, jedan od kapitalnih objekata koji su zajedno uradile republička i lokalna vlast.

Dodik kaže da je na ovaj način Prnjavor spojen sa Dobojem i Banjalukom najsavremenijom saobraćajnicom.

“Ovdje smo uradili mnogo. Prnjavor ima odličnog načelnika, čovjeka koji je uložio energiju da pokrene mnoge stvari. Prnjavor danas izgleda mnogo drugačije nego prije dvije godine”, rekao je Dodik.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da je politika SNSD-a jasan glas u Sarajevu, što znači da se zna šta su interesi i prioriteti Republike i da niko ne odlučuje u ime Srpske.

Cvijanovićeva je na večerašnjem predizbornom skupu u Prnjavoru rekla da je sigurna u veliku pobjedu SNSD-a u ovoj opštini u koju je Vlada Republike Srpske do sada uložila 80 miliona KM kroz različite projekte.

“Ove godine ulažemo ko 1,5 miliona KM, a sve što lokalna zajednica dostavi kao zahtjev od strateškog interesa ima podršku Vlade, kao što je slučaj i sa svim ostalim opštinama. Ovdje su ljudi koji razumiju našu politiku, a to je jaka Republika Srpska i stabilne institucije koje mogu da rade u korist građana”, rekla je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš izjavio je da je uvjeren u apsolutnu pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima.

“U zadnje dvije godine predano smo radili u Prnjavoru i uvjeren sam da građani vide napredak koji je ostvaren. Ipak, ništa od svega toga ne bi bilo bez podrške predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Vlade Republike Srpske i premijera Željke Cvijanović”, zaključio je Tomaš.

On je izrazio uvjerenje da će SNSD pobijediti u Prnjavoru kako bi se nastavilo sa izgradnjom i razvojem ove lokalne zajednice.

Na večerašnjoj tribini SNSD-a u Prnjavoru predstavljeni su kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *