Vaš horoskop za dan 13.07.2017.

July 13, 2017, 7:23 am

Vaš horoskop za dan 13.07.2017.

 


O V A N
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno riješenje, koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Djelujete suviše napeto u nečijoj blizini.

Preporuka: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

 


B I K
Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje dogadjaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć i odredjuje pravila. Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumijevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

Preporuka: Budite dovoljno promišljeni, opustite se.

 


B L I Z A N C I
Važno je da ostanete dosledni u svojim namjerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću nalazite se u prilici, da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.

Preporuka: Dobro društvo djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

 


R A K
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, provjerite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili “neodoljivo” u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj “ljubavni izbor”. Zaista, uvijek postoji način da ostvarite ono što želite.

Preporuka: Zračite pozitivnom energijom.

 


L A V
Izbjegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja Vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici. Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno povjeravanje.

Preporuka: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbjegavajte nezdravu ishranu.

 


D J E V I C A
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično riješenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro riješenje pod uslovom da prihvatite nečiji svijet i pozitivan uticaj. Izbjegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

Preporuka: Prijaće vam odmor ili relaksacija.

 


V A G A
vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu “uticajnu” osobu. Prijeostaje vam da prihvatite neko kompromisno riješenje. Postupite po svojoj savjesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osjećanja samo podstičete još veću napetost.

Preporuka: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

 


Š K O R P I J A
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na odredjenu diskreciju. Medjutim Vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, prije nego što povučete novi potez. Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahtjeve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume.

Preporuka: Izbjegavajte različite vidove “preterivanja” ili neumjerenost.

 


S T R I J E L A C
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmjeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije riječi ili emotivno upozorenje, samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.

Preporuka: Usporite svoj ubrzani ritam, prijaće vam relaksacija.

 


J A R A C
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvijek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbjegavajte situacije koje djeluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

Preporuka: Prijaće vam neka omiljena zabava, opustite se.

 


V O D O L I J A
U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rješenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.

Preporuka: Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

 


R I B E
Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete “pravim imenom”.

Preporuka: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *