Јerinić: Volim svoj grad i želim da ide razvojnim putem

February 17, 2021, 4:38 pm

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić izjavio je da očekuje ubjedljivu pobjedu ove stranke na ponovljenim izborima u nedjelju, 21. februara, te poručio da će sa svojim mladim timom maksimalno raditi na tome da se ispune potrebe građana.
“Ima problema, ima potreba i ja molim za strpljenje. Nećemo se oglušiti ni o jednu potrebu naših građana i oni to znaju”, istakao je Jerinić, koji je aktuelni gradonačelnik.

On je ocijenio da su građani Doboja osjetili da je mnogo urađeno za ovaj grad u sinergiji lokalne i republičke vlasti, zajedno sa zajedničkim institucijama na nivou BiH.

Jerinić je poručio da voli svoj grad i da želi da Doboj ide naprijed.

On kaže da su građani svjesni da u Doboj dolaze ljudi iz drugih lokalnih zajednica sa namjerom da zavade Dobojlije na ponovljenim izborima koji se održavaju 21. februara, ali i da ga diskredituju, kao i nosioca odborničke liste SNSD-a Sanju Vulić.

“To govori najviše o njima. Nas najbolje znaju naši građani. Meni ne treba ničiji sud iz Teslića, Sarajeva, Ilidže, Banjaluke, meni neka sude građani grada Doboja”, rekao je Jerinić i poručio da će SNSD ponoviti izbornu pobjedu.

On je istakao da na ponovljenim izborima očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a, odborničke liste ove partije koju predvodi Sanja Vulić, kao i svoje kandidature za gradonačelnika.

“Jako mi je bitna politička stabilnost u Doboju. Skupštinska većina sa više od 25 odbornika – ja vam to obećavam, jer to daje sigurnost i stabilnost građanima da nastavimo sa svim projektima koje smo započeli”, rekao je Jerinić.

On je dodao da je SNSD stalno prisutan na lokalu sa građanima i da zbog toga prepoznaje njihove potrebe kako bi se one realizovale u sinergiji lokalne i republičke vlasti, zajedno sa zajedničkim institucijama na nivou BiH.

Jerinić je najavio da će odbornici SNSD-a, zajedno sa njegovim timom koji su mladi i energični ljudi, maksimalno raditi da se potrebe građana i ispune.

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH odlučila je da 21. februara budu ponovljeni lokalni izbori u Doboju i Srebrenici.

CIK je 21. januara donio odluke o poništavanju izbora na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine opštine Srebrenica, te poništavanje izbora na 89 redovnih biračkih mjesta za nivo gradonačelnika i Skupštine grada Doboja.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.